X

GAME OF LOVE: Ο Χάρης Χριστόπουλος λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα μιλάει για όλα!

Λίγο πριν την πολύαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 ο Χάρης Χριστόπουλος κάνει αποκαλύψεις…

Ant1news

Ο Χάρης Χριστόπουλος λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Game of Love, που έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στις 7 Μαΐου, μας αποκάλυψε ότι νιώθει πραγματικά ευτυχής που έχει την ευκαιρία να παρουσιάζει ένα παιχνίδι, καμία σχέση! Το Game of Love διαδραματίζεται σε ένα παραδεισένιο μέρος, με πολύ ενδιαφέροντες παίκτες που έχουν όμως εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες.

Εύχομαι να διασκεδάσουν και οι τηλεθεατές. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο concept που τα έχει όλα: τσακωμούς , ίντριγκες αλλά και πολύ ωραίες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα το παρουσιάσω και δε βλέπω την ώρα να γίνει συνήθεια. Νιώθεις σα να βλέπεις μία ομάδα ατόμων σε πενθήμερη. Οι αντιδράσεις τους είναι βγαλμένες από τη ζωή και έχουν μπει στο πετσί των κανόνων, δηλαδή ο ένας προσπαθεί να εξουδετερώσει τον άλλον. Να αποπλανήσει και να παραπλανήσει. Το έχουν βρει, είναι το παιχνίδι της αγάπης, είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Καθώς συνεχίζονται τα γυρίσματα, ο Χάρης Χριστόπουλος είναι πολύ χαρούμενος γιατί συμμετέχει στα γυρίσματα και ακόμη και όταν δεν παρουσιάζει, «είμαι παρών off camera» τονίζει. Έχει αναπτύξει μια καταπληκτική σχέση με τους παίκτες, τον εμπιστεύονται κι αυτό το αποδεικνύουν οι βραδινές συζητήσεις που κάνουν μαζί του, καθώς με την πρώτη ευκαιρία τους συμβουλεύει ως μεγαλύτερός τους.

 

Για περισσότερο Game of Love συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 7 Μαΐου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00!

#GolGR

FB : Τhe Game of Love Ant1 https://www.facebook.com/gameoflove.gr/

Twitter : gameoflove_ant1 https://twitter.com/Gameoflove_ant1

Instagram : gameoflove_ant1 https://www.instagram.com/gameoflove_ant1/