X

Τούρκοι χάκερ: επιτεθήκαμε στην Ελλάδα για “τα 8 μέλη του FETO”

«Στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί», προειδοποιούν οι cyber warrior Akincilar.

Ant1news

«Είμαστε οι cyber warrior Akincilar. Είμαστε η μόνη αμυντική ομάδα του κυβερνοχώρου. Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα και πραγματοποιούμε τις επιθέσεις μας. Στόχος μας είναι επίσης να εκπαιδεύσουμε αρκετούς νέους που να αγαπάνε τη θρησκεία, την πατρίδα και να την προστατεύουν με τον τρόπο αυτό» δηλώνει μέλος των Τούρκων χάκερ που επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Μιλώντας στο eleftherostypos.gr και αφού επισημαίνει ότι στόχος τους είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί εξηγεί ότι ο λόγος που “χτύπησαν” το ΑΠΕ/ΜΠΕ είναι «τα 8 μέλη του FETO που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος  και δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες».

Προειδοποιεί πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν «ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για την FETO . Aν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της κι εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».