X

Χωρίζει η Κιμ Καρντάσιαν – Το εξώφυλλο που κάνει τον γύρο του κόσμου (φωτo)

«Βουίζει» το Χόλιγουντ… Γιατί ξαφνικά η Κιμ Καρντάσιαν ζητά διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ; Τι συμβαίνει με την ψυχική υγεία του διάσημου ράπερ.

Ant1news

Λίγες ημέρες μετά τα περίεργα twetts του Κάνιε Γουέστ για τον Τραμπ και για το γεγονός ότι αποκάλεσε τον εαυτό του  μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ, τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις ένα εξώφυλλο περιοδικού έρχεται να ταράξει τα νερά στο Χόλιγουντ και να βάλει «φωτιά» στα social media.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του περιοδικού “Life & Style» ισχυρίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα βήμα πριν ζητήσει διαζύγιο από τον 40χρονο ράπερ μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και 3 παιδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η διάσημη τηλεριάλιτι σταρ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους της προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Μάλιστα όπως αναφέρει το περιοδικό, επικαλούμενο πηγές, ο Κάνιε Γουέστ που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική το 2016, είναι τώρα σε πολύ χειρότερη ψυχολογική κατάσταση κάτι που έχει κάνει κακό στο γάμο του. Μάλιστα το ζευγάρι τελευταία κοιμάται σε διαφορετικά δωμάτια…

Το μόνο που μένει πλέον, είναι να επαληθευτεί ή να διαψευστεί η συγκεκριμένη είδηση.