X

Σκύλος “οδήγησε’’ φορτηγάκι και ...μπούκαρε σε κατάστημα! (βίντεο)

Το συμπαθές τετράποδο …έκατσε πίσω από το τιμόνι, πάτησε γκάζι και ….το κακό δεν άργησε να γίνει.

Ant1news

 

Ένα τουλάχιστον …ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Κίνας, όπου έντρομοι υπάλληλοι καταστήματος και περαστικοί είδαν – και δεν πίστευαν – έναν …σκύλο να …οδηγεί και να εισβάλει με το φορτηγάκι του (!) σε κατάστημα με κινητά τηλέφωνα!

Όπως δείχνουν και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ήταν 22 Απριλίου και το ρολόι έδειχνε 10:36 το πρωί, όταν η πωλήτρια καθόταν στο ταμείο της, είδε έντρομη ένα φορτηγάκι να μπαίνει με φόρα μέσα στο μαγαζί, σπάζοντας την βιτρίνα και σταματώντας πάνω στον εξοπλισμό του καταστήματος.

Υπάλληλοι, πελάτες και περαστικοί, έσπευσαν να δουν αν ήταν καλά ο οδηγός, όμως αυτό που αντίκρισαν τους προκάλεσε …σοκ!

Όπως έχει καταγραφεί και από τις κάμερες ασφαλείας, στην θέση του οδηγού βρισκόταν ένας σκύλος,  ο οποίος προφανώς είχε τρυπώσει στο φορτηγάκι και πάτησε το γκάζι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει …ζημιές και …ταραχές στο πέρασμα του!

Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της πόλης Taixing, στην Κίνα, ευτυχώς όμως από τον …γκαζιάρη τετράποδο οδηγό, δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές!