X

Πέθανε ηλικιωμένη και χαροπαλεύει η κόρη της από διαρροή γκαζιού (βίντεο)

Βρέθηκαν ξαπλωμένες στα κρεβάτια τους. Η ηλικιωμένη ήταν νεκρή, ενώ η κόρη της διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ant1news

Συγκλονίζει το Ναύπλιο το τραγικό δυστύχημα στην παραλία της Καραθώνας, όπου εξαιτίας διαρροής γκαζιού μία ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τον θάνατο και η κόρη της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως μεταδίδει το argonafplia.gr, η γιαγιά με την οποία είχε μείνει και η κόρη τις τελευταίες δύο ημέρες, δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα οικείων της το βράδυ της Κυριακής. Έτσι σήμερα την αναζήτησαν στο σπίτι όπου διέμενε τα καλοκαίρια.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο, πήδηξαν μέσα και βρήκαν τις δυο γυναίκες ξαπλωμένες στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο. Διαπιστώθηκε ότι η 85χρονη ήταν νεκρή, ενώ η 58χρονη κόρη της είχε σφυγμό. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Άργους, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Το σπιτάκι που διέμεναν, όπως και ολόκληρο το γραφικό παλαιό κτίσμα, που ανήκει στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου και βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο, δεν έχει ηλεκτρικό. Η γιαγιά που έμενε εκεί συνήθως από Μάϊο μέχρι Οκτώβριο, εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια, χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές.

 

Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Όπως διαπιστώθηκε μία από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή…