X

Ο πατέρας της γυναίκας που καταδιώχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στον ΑΝΤ1: Σχεδιασμένη δολοφονική πράξη (βίντεο)

Άγνωστες λεπτομέρειες του γάμου της κόρης του περιέγραψε στο Καλημέρα Ελλάδα ο πατέρας της 30χρονης.

Ant1news

Με μελανά χρώματα περιέγραψε ο πατέρας της 30χρονης που καταδιώχθηκε και τραυματίστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της τη μεταξύ τους σχέση.

Ο πατέρας της τραυματία μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα είπε πως η κόρη του είχε παντρευτεί τον 40χρονο το 2005, όμως το 2011 άρχισαν τα προβλήματα.

«Αρχικά φραστικά, μετά σωματικές επιθέσεις», όπως είπε ο άνδρας, που σημείωσε ότι λόγω των τραυμάτων της είχαν πάει και στο νοσοκομείο.

 «Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό», λέει ο πατέρας που έκανε λόγο για «σχεδιασμένη δολοφονική πράξη, που όμως δεν πήγε όπως περίμενε».

Αιτιολογώντας είπε ότι ήταν η μέρα που ο σύζυγος έπαιρνε τα παιδιά. Πήγε και τα άφησε στη μητέρα του, και επέστρεψε στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία όπως πάντα περιγράφει ο πατέρας της, είχε πάει να κάνει αίτηση για δουλειά.

Ο 40χρονος άρχισε να την ακολουθεί και ξεκίνησε μία καταδίωξη και σύμφωνα με τον πατέρα της, εκείνη ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ εκείνος της χτύπησε αρκετές φορές το αυτοκίνητο.

«Ένιωθε ότι αν την έπιανε, θα την έπνιγε, όπως είχε γλιτώσει άλλες φορές», είπε σχετικά και σημείωσε ότι λίγο προτού η κόρη του μπει στα Εξαμίλια δέχθηκε το τελικό χτύπημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο.