X

Μανιάτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται “κατά φύσιν” με το ρατσιστικό κόμμα του Καμμένου

Ολομέτωπη επίθεση του βουλευτή της ΔΗΣΥ στην συγκυβέρνηση. Τι είπε για τις εκλογές.

Ant1news

Την βεβαιότητα ό,τι οποιοδήποτε σχέδιο υπονόμευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα βρει απέναντι του το 100% της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. 

Αναφερόμενος στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είπε ό,τι «ουσιαστικά είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού, των μεγάλων ψεμάτων. Πολύ ορθά  η κ. Γεννηματά ζήτησε εκλογές πριν να κλείσει η διαπραγμάτευση, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε απολύτως καμία εμπιστοσύνη στον κ. Τσίπρα να διαπραγματευτεί το μέλλον της χώρας για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Μάλιστα, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολιάζοντας εμμέσως και τις απόψεις και τις εντάσεις για το νομοσχέδιο που αφορά την αναδοχή παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται "κατά φύσιν" με το ρατσιστικό κόμμα του Πάνου Καμμένου».

Σχολιάζοντας την στάση της Κυβέρνησης απέναντι σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και τη ρητορική της κατά της διαπλοκής, αναφερόμενος στον Όμιλο Καλογρίτσα, ο οποίος είχε αναλάβει σειρά εργολαβιών – και σε οδικούς άξονες – που πλέον θα εκτελεστούν από άλλη εταιρεία, είπε ό,τι «το πολιτικό ζήτημα είναι ο προκλητικός συγχρωτισμός του συγκεκριμένου κατασκευαστικού ομίλου με τον κύριο Τσίπρα και την κυβέρνηση, έχουμε μία συνεχή εξέλιξη και δυστυχώς αυτό που είχαμε προειδοποιήσει ότι θα σκάσει ως επιχειρηματική φούσκα δυστυχώς έσκασε, ελπίζω να μην έχουμε κινδύνους και στην εκτέλεση των έργων».