X

Βίντεο ντοκουμέντο: η στιγμή του τροχαίου στον Κηφισό

Απόλυτα σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή που η νταλίκα παρασέρνει τα δύο αυτοκίνητα. Δύο νεκροί στην άσφαλτο.

Ant1news

Συγκλονίζει το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η τραγωδία σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί, όταν μία νταλίκα που κινείτο στην άνοδο της Εθνικής Οδού βγήκε εκτός πορείας, πέρασε τα διαχωριστικά, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέθλιψε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου.

Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, 65 και 60 ετών, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ μία γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη. Η γυναίκα, 34 ετών που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου είναι η κόρη του οδηγού τους ενός οχήματος.

Ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που του έγινε. Λόγω του ότι προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, υποβάλλεται και σε εξετάσεις αίματος, για να εξακριβωθεί η κατάσταση στην οποία βρισκόταν, όπως ορίζει ο νόμος. Ο οδηγός κρατείται σε τμήμα της Δυτικής Αττικής.

Οι εικόνες από το σημείο είναι σοκαριστικές, με την νταλίκα να βρίσκεται στο διάζωμα και να έχει αποκλείσει το δρόμο. Στη μία άκρη βρέθηκε το ένα ΙΧ, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και στην απέναντι πλευρά της καθόδου της Εθνικής το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης συνεθλίβη.

 

 

 

Οι σοροί των δύο ανδρών και η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ αρκετές ώρες μετά, τα οχήματα απομακρύνθηκαν από το δρόμο και η κίνηση από το σημείο διαξέγεται κανονικά.