X

Συνελήφθη να συνουσιάζεται με σκύλο, αφέθηκε ελεύθερος και αμέσως το ...ξανάκανε!

Σοκ από τα αρρωστημένα ένστικτα του άντρα, ο οποίος επανέλαβε τις νοσηρές πράξεις του και δη μπροστά από παιδική χαρά.

Ant1news

Σοκ προκαλεί στην Αμαλιάδα η είδηση ότι χθες το απόγευμα συνελήφθη εκ νέου ο 77χρονος που συνουσιαζόταν με σκύλο, να επαναλαμβάνει την ίδια πράξη.

Ο ηλικιωμένος που είχε συλληφθεί το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Α.Τ. Ήλιδας, γιατί εντοπίστηκε να συνουσιάζεται με ένα σκύλο σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αμαλιάδας απέναντι από το πάρκο Μπελογιάννη, οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, προκειμένου να εκδικαστεί στα πλαίσια του αυτοφώρου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ακόλαστη πράξη και κακοποίηση ζώου και χθες όταν οδηγήθηκε στο Δικαστήριο ζήτησε και έκανε χρήση του τριημέρου και η υπόθεση έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί αύριο Πέμπτη. Κατόπιν αυτού, ο 77χρονος αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrasevents.gr.

Ωστόσο, η ελευθερία του κράτησε λίγες ώρες μόνο καθώς όλα δείχνουν ότι υπερισχύουν τα αρρωστημένα του ένστικτα. Ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και λίγη ώρα αφότου αποχώρησε από τα Δικαστήρια της Αμαλιάδας, έσπευσε να επαναλάβει την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 77χρονος γύρω στις 7 το απόγευμα εθεάθη να κινείται με ένα σκύλο, τον οποίο κρατούσε με αλυσίδα, στην περιοχή της ανάπλασης της Σοχιάς. Όλα έδειχναν φυσιολογικά και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε στην συνέχεια.

Λίγη ώρα αργότερα, γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά αντιλήφθηκαν ότι ο φαινομενικά αθώος ηλικιωμένος ήταν το ίδιο πρόσωπο, ο αρρωστημένος 77χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί μία ημέρα νωρίτερα να συνουσιάζεται με ένα σκύλο.