X

Μάστιγα οι πυρκαγιές σε beach bars στη Χαλκιδική

Τρεις πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει από τις αρχές του έτους σε παραλιακά μπαράκια στη Χαλκιδική. Τυχαίο γεγονός ή κάτι άλλο;

Ant1news

Δυο πυρκαγιές ξέσπασαν εχθές το βράδυ στη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Παρανάλωμα έγινε ένα ακόμα Beach Bar στην Ολυμπιάδα. Η φωτιά ξέσπασε στις 4:00 τα ξημερώματα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ κανείς δεν κινδύνεψε. 

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με οκτώ άντρες, οι  οποίοι κατέσβησαν την πυρκαγιά, αλλά το κτίριο είχε ήδη καταστραφεί ολοσχερώς.

Είναι το τρίτο περιστατικό στη περιοχή από τις αρχές του έτους. Καθώς πριν λίγες μέρες άλλη μία πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στη περιοχή της Σάρτης, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Φωτιά σε Beach bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής είχε ξεσπάσει και στις 14 Γενάρη. Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκδηλώθηκε λίγο έξω από την Ολυμπιάδα, στην πρώτη παραλία με κατεύθυνση προς Ιερισσό. Ο χώρος, περίπου 80 τ.μ., ήταν κλειστός, έχοντας πράγματα μέσα του και κάηκαν ολοσχερώς.

Φωτιά ξέσπασε σε παραλιακό bar στην Ολυμπιάδα ξέσπασε και στις 21 Ιανουαρίου, όταν από άγνωστη αιτία τυλίχθηκε στις φλόγες υπαίθρια ξύλινη κατασκευή.

Επίσης άλλη μία πυρκαγιά ξέσπασε σε υπόγεια βιοτεχνία στην ανατολική  Θεσσαλονίκη στη Λ. Γεωργικής Σχολής. Στο σημείο έφθασαν πυροσβέστες και διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσαν.