X

Eurovision 2018: αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν στον τελικό

Όλες οι χώρες που θα συμμετάσχουν στον τελικό της Eurovision, το Σάββατο. "Πέρασε" ένα από τα μεγάλα φαβορί κατά τον Β ημιτελικό.

Ant1news

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 00.00 ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή εμφάνιση ενός εκ των μεγάλων φαβορί για τον τελικό της διοργάνωσης.

Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Ρίμπακ, που για άλλη μια χρονιά εκπροσωπεί τη χώρα του, τη Νορβηγία, παρέα με το βιολί του και το τραγούδι That’s how you write a song!

Ο ίδιος όχι απλά πέρασε στον τελικό αλλά σκαρφάλωσε και στη δεύτερη θέση της λίστας των αποδόσεων, με πρώτη την Ελένη Φουρέιρα, που εκπροσωπεί την Κύπρο.

Οι δέκα χώρες που πήραν την πρόκριση από τον δεύτερο ημιτελικό είναι η Σερβία, η Μολδαβία, η Ουγγαρία, η Ουκρανία, η Σουηδία, η Αυστραλία, η Νορβηγία, η Δανία, η Σλοβενία και η Ολλανδία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δέκα χώρες που πήραν την πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό, είναι με την τυχαία σειρά που ανακοινώθηκαν οι: Αυστρία, Εσθονία, Κύπρος, Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία και Ιρλανδία.

Μαζί με αυτές τις χώρες οι «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον τελικό του Σαββάτου!