X

“Φαρ Ουέστ” στην Πάτρα: μετανάστης φέρεται να πυροβόλησε κατά οδηγού φορτηγού

Ο Έλληνας οδηγός κατήγγειλε το περιστατικό στο Λιμεναρχείο και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του το Λιμεναρχείο Πάτρας.

Ant1news

Ένας οδηγός φορτηγού κατήγγειλε στο Λιμεναρχείο Πάτρας, ότι ένας μετανάστης τον απείλησε με τη χρήση όπλου, προκειμένου να δεχθεί να βάλει μετανάστες μέσα στο όχημα του για να περάσουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το PatrasTimes.gr, που επικαλείται πηγές του Λιμεναρχείου, ο αλλοδαπός πυροβόλησε για να εκφοβίσει τον οδηγό, αφού πρώτα τον εξύβρισε, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Σε λιμενικό και αστυνομία σήμανε συναγερμός με τις έρευνες να βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του μετανάστη πιστολέρο.

Και αυτό το γεγονός μετά την δολοφονία του 20χρονου Αφγανού την περασμένη Παρασκευή στο πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ανάμεσα στους μετανάστες κυκλοφορούν όπλα, όσο κι αν υπήρχαν αναφορές ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό και όχι για γενικευμένη κατάσταση.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της 12-05-2018, Έλληνας οδηγός φορτηγού-οχήματος προσήλθε στην Υπηρεσία μας και υπέβαλλε μήνυση κατ΄ αγνώστων σύμφωνα με την οποία αλλοδαπός τον εξύβρισε και τον απείλησε με τη χρήση όπλου ενώ βρισκόταν εντός της καμπίνας του κατά τη διάρκεια της ζύγισης του οχήματος του στην πλάστιγγα του Nότιου Λιμένα Πατρών προκειμένου να τον αφήσει να βάλει μετανάστες εντός του φορτίου του προπορευόμενου οχήματος χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό αυτού και από στελέχη του Κ.Λ Πάτρας.

 Εν συνεχεία ο ανωτέρω αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση και πραγματοποιούνται έρευνες προς ανακάλυψη άγνωστου δράστη.