X

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι της Πρέσβειρας της Αυστρίας

Νέα παρέμβαση από μέλη του Ρουβίκωνα. Πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Πρέσβειρας της Αυστρίας.

Ant1news

Παρέμβαση στο σπίτι της Πρέσβειρας της Αυστρίας στην οδό Νικηφόρου Λύτρα στο Ψυχικό πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε μηχανάκια έφτασαν έξω από το σπίτι της πρέσβειρας πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. 

Στην συνέχεια τράπηκαν με φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι της πρέσβειρας πλησίασαν περίπου 8 με 10 μηχανάκια. 

Την παρέμβαση του ο Ρουβίκωνας έκανε γνωστή και με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου στην οποία κατηγορεί την Αυστρία για αντιμεταναστευτικές πολιτικές, κατονομάζοντας ως  «πρωτεργάτες» τον Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς και τον  αντικαγκελάριο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε.

"Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να μείνουμε άπραγοι απέναντι σε νεοφασιστικές κυβερνήσεις και στα προτάγματα που προσπαθούν να επιβάλλουν. Οι πρόσφυγες είναι κομμάτι της παγκόσμιας ταξικής μας οικογένειας και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε μόνους", καταλήγει η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.