X

Παροξυσμός για μία selfie με… Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν (βίντεο)

Μία έκπληξη περίμενε τουρίστες και περαστικούς στην Γέφυρα του Ουίνδσορ. Σε ζωντανή μετάδοση από τον ANT1News.gr ο γάμος της χρονιάς.

Ant1news

Μία αιφνιδιαστική έξοδος του Πρίγκιπα Χάρι με τη μέλλουσα σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, σκόρπισε χαμόγελα σε τουρίστες και περαστικούς στη Γέφυρα του Ουίνδσορ. Για την ακρίβεια, ήταν τα κέρινα ομοιώματα του πριγκιπικού ζεύγους, τα οποία τοποθέτησε το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στην γέφυρα, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Με φόντο το κάστρο του Ουίνδσορ - όπου το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει “ο γάμος της χρονιάς”, τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά τόσο από τον ΑΝΤ1 όσο και από τον ΑΝΤ1News.gr, πολλοί Λονδρέζοι φωτογραφήθηκαν δίπλα στα κέρινα ομοιώματα.

Τα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος της Μέγκαν έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό, στο Λονδίνο. Εμφανίζεται να φοράει ένα πράσινο φόρεμα, σαν εκείνο που φορούσε την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες, ενώ στο χέρι έχει ένα αντίγραφο του μονόπετρου που της χάρισε ο Πρίγκιπας Χάρι.

Το Μουσείο της Μαντάμ Τισό φρόνισε πρόσφατα να κάνει κι ένα “φρεσκάρισμα” στο κέρινο ομοίωμα του Πρίγκιπα Χάρι, ώστε να μοιάζει περισσότερο με τη σημερινή του εικόνα.

 

 

 

Από το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοινώθηκαν και τα παρανυφάκια στον πριγκιπικό γάμο. Όπως φαίνεται, η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούσε να διαλέξει μεταξύ των φιλενάδων της για παράνυφους κι έτσι «γέμισε τις θέσεις» με παιδιά. Έτσι, χωρίς εκπλήξεις, των κοριτσιών θα ηγείται η Πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενώ των αγοριών ο Πρίγκιπας Τζορτζ.

Ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί το Σάββατο στον γάμο της κόρης του με τον Πρίγκιπα Χάρι, επειδή πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.