X

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Δημήτρη Καμμένου

Την κλοπή του οχήματος του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γνωστοποίησαν οι Αρχές. Το σχόλιο του ίδιου του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ant1news

Άγνωστοι δράστες έκλεψαν, την περασμένη Δευτέρα, το αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλοπή του αυτοκινήτου, που ανήκει στη Βουλή, έγινε από το γκαράζ του σπιτιού του Δ.Καμμένου, στο Παλαιό Φάληρο.

Περιγράφοντας το περιστατικό στο Καλημέρα Ελλάδα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε πως οι δράστες βρήκαν την πόρτα του γκαράζ ανοιχτή και πήραν το αυτοκίνητο. «Πήγε το πρωί ο φρουρός να ελέγξει και το αυτοκίνητο είχε κάνει ‘φτερά’», είπε σχετικά.

Κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, χαρακτήρισε κάποια κομμάτια της δήλωσής του «ανησυχητικά» και έκανε έκκληση για «νηφαλιότητα».

«Να μην το δούμε πολιτικά και να αφήσουμε το θεσμό να λειτουργήσει δημοκρατικά», είπε σημειώνοντας ότι η δήλωση του ίδιου του Νίκου Σακελλαρίου είχε «πολιτικές αιχμές».

Συμφώνησε επίσης, με τον Νίκο Παππά στο ότι «αν τον είχε ενοχλήσει η διαρροή, θα έπρεπε να είχε μιλήσει τότε».

Αναφορικά με τη σημερινή συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Σκοπιανό ομόλογό του είπε «δεν κατανοώ το σκοπό της συνάντησης».

«Όταν συνεβρίσκονται οι δύο αρχηγοί, σημαίνει ότι έχει φτάσει η συμφωνία στο τέλος και πάμε εκεί να τα ανακοινώσουμε όλα. Συμφωνία δεν έχουμε», είπε και σχολίασε ως επεκτατισμό, όχι αλυτρωτισμό» τη στάση της πΓΔΜ.

Επανάλαβε τέλος ότι, «εμείς δε θα ψηφίσουμε ποτέ όνομα με τον όρο ‘Μακεδονία’».