X

“Ήθελε να δείχνει φυσιολογική”, λέει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 19χρονης που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια (βίντεο)

Την προσωπικότητα της εντολέα του περιέγραψε στο Καλημέρα Ελλάδα ο δικηγόρος της.

Ant1news

Απολογείται σήμερα η 19χρονη που πέταξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη, λίγο αφού το γέννησε, μαζί με τη μητέρα της η οποία κατηγορείται για συναυτουργία.

«Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μιλάμε για ένα κορίτσι στη μετεφηβεία, για ένα κορίτσι με πρόβλημα στην εμφάνισή της, που την έχει στιγματίσει», δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο δικηγόρος της νεαρής, Σπύρος Δημητρίου, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που αποκάλυψαν στον ΑΝΤ1 οι φίλες της, ότι η μαθήτρια συνέχιζε να πηγαίνει κανονικά στο σχολείο της μετά τη δολοφονία του παιδιού, σχολιάζοντας το περιστατικό σαν να πρόκειται για κάποιον τρίτο δράστη.

Όπως είπε ο ίδιος ο δικηγόρος, «στο  σχολείο ήταν απομονωμένη και είχε συμπλέγματα λόγω του βάρους της», ενώ στο επιχείρημα ότι είχε σεξουαλική ζωή, απάντησε ότι «μέσα από τη σεξουαλικότητά της αισθανόταν αποδεκτή».

Για τις αναρτήσεις που έκανε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέρες μετά την τραγωδία, είπε ότι μέσα από αυτές «ήθελε να δείχνει φυσιολογική».

Τέλος, ο δικηγόρος κατηγόρησε το σχολείο για το ότι κανένας από τα «500 άτομα δεν κατάλαβε ότι επί 9 μήνες η μαθήτρια ήταν έγκυος».