X

Συγκλονίζει η περιγραφή της Μ. Παναγάκου στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό στο Γύθειο: “Έβαλε το όπλο στο κεφάλι του γιου μου” (βίντεο)

Πως περιέγραψε στο" Καλημέρα Ελλάδα" τις δραματικές στιγμές η γνωστή σεφ.

Ant1news

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα Δικαστήρια Γυθείου την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παναγάκος, γιος της chef, Μαίρης Παναγάκου, προσήλθε στη δικαστική αίθουσα ως μηνυτής ενός αλλοδαπού, με την αιτιολογία της συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρος της οικογένειάς του.

 Μάλιστα, ο εν λόγω άνδρας από την Αλβανία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, αλλά είχε βγει από τις φυλακές με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, ο αλλοδαπός απείλησε τον γιο της Μαίρης Παναγάκου, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφό του, αλλά και την ίδια, όπως και μια γυναίκα αστυνομικό , προκαλώντας πανικό στην αίθουσα.

Στην προσπάθεια της αστυνομικού να τον αφοπλίσει και να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους πολίτες, επιχείρησε να την πυροβολήσει με το περίστροφο που κατείχε, το οποίο δεν εκπυρσοκρότησε.

Η αστυνομικός μαζί με άλλους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ από την κατοχή του κατέσχεσαν το περίστροφο με έξι φυσίγγια.

Η Μαίρη Παναγάκου μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε η ίδια, ο γιος της αλλά και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο δικαστήριο.