X

Βινύλιο: Μία εκπομπή αλλιώς…

Ο Αντώνης Κανάκης με δημιουργικό και χαρισματικό τρόπο, μαζί με την παρέα του, μέσα από το Βινύλιο ψυχαγωγεί και προβληματίζει το τηλεοπτικό κοινό.

Ant1news

Το Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, κάθε Τετάρτη στις 00:15.

Ένα βραδινό talk show το οποίο έχει ως σημείο αναφοράς τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

Μια ζωντανή εκπομπή εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες της ελληνικής τηλεόρασης.

Θίγοντας κοινωνικά ευαίσθητα θέματα, τα οποία απασχολούν κι ενδιαφέρουν μεγάλο ηλικιακό εύρος, ο Αντώνης Κανάκης με δημιουργικό και χαρισματικό τρόπο, μαζί με το team του, μέσα από το Βινύλιο ψυχαγωγεί και προβληματίζει το τηλεοπτικό κοινό.

Θέματα που απασχολούν τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους όπου ψάχνουν και αναζητούν απαντήσεις, μέσα από διαφορετικό πρίσμα. Το Βινύλιο παρουσιάζει μία νέα οπτική της καθημερινότητας, και αντικατοπτρίζει σε βάθος τις οποιεσδήποτε εναλλακτικές υπάρχουν για τα θέματα που προβάλλει. Στόχο έχει να παρακινήσει τους τηλεθεατές να δουν την τηλεόραση και κατ’ επέκταση την κοινωνία, την πολιτική, τη μουσική, τον άνθρωπο αλλιώς… Προσπαθεί να προβληματίσει και να εκπαιδεύσει το τηλεοπτικό κοινό σε θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο!

 

Γιατί όπως έχει πει και ο Nicholas Johnson, γνωστός συγγραφέας: «Η τηλεόραση είναι εκπαιδευτική. Το ερώτημα όμως είναι: Τι διδάσκει;”

Συντονίσου την Τετάρτη 23 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στις 00:15 στον ΑΝΤ1 και δες τι μπορεί να «δώσει» το Βινύλιο σε σένα!

#vinylio

https://www.antenna.gr/vinylio