X

Χάρι και Μέγκαν: Λεπτό προς λεπτό ο βασιλικός γάμος στον ΑΝΤ1!

Ο "γάμος της χρονιάς", σε ζωντανή μετάδοση απο το Λονδίνο, στον ΑΝΤ1! Παρουσιάζει η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Ant1news

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα στον πιο πολυσυζητημένο γάμο, του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, για τον οποίο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ενώ λύθηκε το μυστήριο για το ποιος θα συνοδεύσει την νύφη!

Ο ΑΝΤ1 φυσικά, δε θα μπορούσε να μην καλύψει το γεγονός της χρονιάς, και έτσι σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι, θα μεταδώσει ζωντανά το βασιλικό γάμο και θα μεταφέρει στις οθόνες σας, όλες τις προετοιμασίες, την τελετή και την ατμόσφαιρα, απευθείας από το παλάτι του Μπάκιγχαμ!

Η Ρίτσα Μπιζόγλη θα βρίσκεται στα ηνία της παρουσίασης από τις 12.00 μέχρι τις 16.00. Σε ένα γεμάτο τετράωρο θα μας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις, ενώ θα την πλαισιώσουν εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας  και του lifestyle  καθώς και δημοσιογράφοι για να σχολιάσει ο καθένας με το δικό του τρόπο όσα θα διαδραματιστούν στον αυριανό βασιλικό γάμο.

Συγκεκριμένα μαζί μας θα είναι, η Χριστίνα Πολίτη, κοσμικογράφος – δημοσιογράφος, ο Άρης Καβατζίκης, δημοσιογράφος, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Fashion blogger, η Κάλλια Καρτσάκη, Διευθύντρια Fthis.gr, ο Σπύρος Στεφανουδάκης, σχεδιαστής μόδας και η Αλεξάνδρα Κασαΐτη, ενδυματολόγος.

Σήμερα τις 12.00, συντονιζόμαστε όλοι στον ΑΝΤ1, για το γάμο της χρονιάς!

Συντελεστές:

Παρουσίαση: Ρίτσα Μπιζόγλη

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Παπαδημητροπούλου

Σκηνοθέτης: Παναγιώτης Σπίγγος