X

Το “τελευταίο αντίο” στον Θεόδωρο Βασιλάκη

Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον «άρχοντα των αιθέρων», Θεόδωρο Βασιλάκη, σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης.

Ant1news

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα, στον ιδρυτή και Πρόεδρο της AEGEAN, Θεόδωρο Βασιλάκη, η οικογένεια του και πλήθος φίλων του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κηφισιά και ήταν όλοι τους εκεί.

Η οικογένεια του, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, σύσσωμος ο πολιτικός, επιχειρηματικός και αυτοδιοικητικός κόσμος, σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης είπαν το δικό τους αντίο, στον Κρητικό ιδρυτή της Aegean Θεόδωρο Βασιλάκη, στον «άρχοντα των αιθέρων», όπως τον αποκαλούσαν, που το βράδυ της Πέμπτης “πέταξε” για πάντα μακριά μας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και τον επιχειρηματικό κόσμο όλης της χώρας.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

 

 

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ιδρυτής και πρόεδρος της Aegean Airlines, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαΐου σε ηλικία 78 ετών  μετά από μία χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο.

Ήταν ένας από τους κορυφαίους και αυτοδημιούργητους Έλληνες επιχειρηματίες και συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας του αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών σε πολλούς τομείς.