X

Τα θύματα της τραγωδίας στα Σφακιά (φωτο)

Θρήνος στην Κρήτη για τον χαμό τριών νέων τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τέταρτου ατόμου που επέβαινε στο ταχύπλοο.

Ant1news

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα από την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην βραχώδη ακτή του Φοίνικα στα Σφακιά τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου τρία άτομα έχασαν την ζωή τους ενώ ένας άνθρωπος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων.

Τα θύματα της τραγωδίας είναι δύο αδέρφια μαζί με έναν φίλο τους. Πρόκειται για τον 32χρονο Στέλιο Καρακωνσταντάκη και τον 33χρονο Κώστα Καρακωνσταντάκη, που ήταν οδοντίατροι στο επάγγελμα.

Ο Στέλιος Καρακωνσταντάκης αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice το 2010. Στη συνέχεια στη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως οδοντίατρος. Το 2012 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εμφυτευματολογία στο UCLA (University of California, Los Angeles). Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της ITI (International Team for Implantology) και gIDE (global institute for dental education) .

Ο Κώστας Καρακωνσταντάκης ήταν γενικός οδοντίατρος με εξειδίκευση στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice και αποφοίτησε το 2010. Έπειτα συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορίνο (Università degli Studi di Torino) και εξειδικεύτηκε στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Ήταν μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων (Ο.Σ.Χ.), μέλος του Ενδοδοντικού συλλόγου Ιταλίας (SIE – Società Italiana di Endodonzia).

 

Την ίδια ώρα, νεκρός ανασύρθηκε και ο 35χρονος Μανώλης Τσεπίσης, γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων καθώς ήταν ιδιοκτήτης μπαρ στην πόλη.

 

Παράλληλα, στο νοσοκομείο των Χανίων νοσηλεύεται σε σοβαρή ο τέταρτος άνδρας της παρέας, ο 30χρονος Μ.Κ. ο οποίος θα ήταν και ο κουμπάρος του γάμου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, οι γιατροί έχουν καταφέρει να τον σταθεροποιήσουν ενώ ευτυχώς δεν χρειάστηκε να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος φέρει κατάγματα στα πλευρά και στην σπονδυλική στήλη.