X

Ο Βέρτης πήγε στην Θεοδωρίδου και… έπιασε το μικρόφωνο (βίντεο)

Όμορφες στιγμές χάρισαν στους θαμώνες οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Heaven Music...

Ant1news

Της Χριστίνας παπαδημητροπούλου

Ο Νίκος Βέρτης επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Heaven Music χάρισαν όμορφες στιγμές στους θαμώνες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αφιέρωσε πολλά τραγούδια στο Νίκο Βέρτη, ο οποίος μάλιστα υπογράφει τη μουσική στα τραγούδια της «Πώς» και «Γρήγορα Ξημέρωσε» από το νέο της cd με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω». Μάλιστα, η λαϊκή ερμηνεύτρια κατέβηκε από τη σκηνή και τον τίμησε, ερμηνεύοντας δίπλα του ένα από αυτά τα τραγούδια, το «Πώς».

Στη συνέχεια του έδωσε το μικρόφωνο και ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες από το τελευταίο του  άλμπουμ με τίτλο «Φύγε» και «Ερωτευμένος» αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα hit στην δισκογραφική του καριέρα το «Αν είσαι ένα αστέρι», ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές του.

 

Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι αποκαλούν ο ένας τον άλλον «αδερφούλη» και «αδερφούλα» και ευχήθηκε στη συνάδελφο του να παραμείνει «τέρμα ψηλά». Όπως μάλιστα, ανέφερε τη θαυμάζει και την εκτιμά, δεν είναι τυχαία η μεγάλη της πορεία και τη χαρακτήρισε «το καλύτερο παιδί» στο χώρο τους και την πιο ακομπλεξάριστη Ελληνίδα τραγουδίστρια.

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζεται στο Fantasia με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος επίσης υπογράφει μουσική στον καινούριο της δίσκο, ενώ ο Νίκος Βέρτης ανεβαίνει κάθε Σάββατο και Κυριακή στη σκηνή του Yton the Music Show.

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δημήτρης Τσαπαλίρας.