X

Το “τελευταίο αντίο” στον Χάρρυ Κλυνν (βίντεο)

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον κορυφαίο ηθοποιό Χάρρυ Κλυνν. Βουβός πόνος για την σύζυγο και την κόρη του. Παρών και ο Πρωθυπουργός.

Ant1news

Έπεσε το μεσημέρι η “αυλαία” για τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 78 ετών.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πολιτικοί τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς και στη συνέχεια, το φέρετρο με τη σορό του ηθοποιού μεταφέρθηκε στο δημοτικό κοιμητήριο της Καλαμαριάς όπου και ετάφη.

Η σορός του Χάρρυ Κλυνν βγήκε από την Εκκλησία υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας, καθώς ο ηθοποιός ήταν ποντιακής καταγωγής και στήριζε τους συλλόγους και τις ομοσπονδίες του ποντιακού ελληνισμού. Συντετριμμένες έφτασαν στην Εκκλησία λίγο μετά τις 11 το πρωί, η σύζυγός του Χαρίκλεια, και η κόρη τους Κορίνα.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία παρέστη και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη και την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου. Μαζί με τους εκατοντάδες απλούς πολίτες το ύστατο χαίρε στον Χάρρυ Κλυνν έδωσαν και συνάδελφοί του όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Χάρις Αλεξίου, ο Μάρκος Σεφερλής, η Έλενα Τσαβαλιά και Γιάννης Καπετάνιος.

Στεφάνια μεταξύ άλλων απέστειλαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάννης Πάριος, αλλά και πολλοί αθλητικοί παράγοντες, καθώς ο Χάρρυ Κλυνν ως γνωστόν είχε ασχοληθεί για χρόνια ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο ΑΝΤ1 τιμά τη μνήμη του Χάρρυ Κλυνν με ένα ειδικό αφιέρωμα με πλούσιο, αποκλειστικό υλικό, από το αρχείο του. Μην το χάσετε αυτό το Σάββατο στις 13:45.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: seleo.gr, voria.gr