X

Οι …επαφές του Χάρι με πρώην του λίγο πριν τον γάμο και τα …περίεργα δώρα! (βίντεο)

Ο Πρίγκιπας είχε συνομιλίες με παλαιότερες συντρόφους του, τις οποίες κάλεσε και στον γάμο, για τον οποίο έλαβε και μερικά παράξενα δώρα!

Ant1news

Δεν είναι και η πιό συνηθισμένη κίνηση να καλείς στο γάμο σου τις πρώην σου, εκτός και εαν είσαι Πρίγκιππας και δείχνεις την ανωτερότητα σου. Στον "γάμο της χρονιάς", του Χάρι με την Μεγκαν, ο Πρίγκιπας είχε καλέσει όχι μία,  αλλά δυο πρώην φίλες του. Η Τσέλσι Ντέιβι και η Κρεσίντα Μπόνας ήταν μεταξύ των καλεσμένων που παρέστησαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο Γουίνσδορ, για να δουν από κοντά τον πριγκιπικό γάμο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair, ο Χάρι, λίγες ημέρες πριν απο τον γάμο είχε μια μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με την Τσέλσι. Όπως αναφέρεται «ήταν η τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, μια κλήση στην οποία και οι δύο αναγνώρισαν πως ο Χάρι προχώρησε στη ζωή του. Η Τσέλσι ήταν αρκετά συναισθηματική με όλα αυτά, έκλαιγε και σχεδόν δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία».

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί ότι αν και το ζευγάρι είχε ζητήσει να γίνουν δωρεές σε συγκεκριμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα, δεν έλειψαν και εκείνοι που αγνόησαν την επιθυμία του. Μεταξύ αυτών ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν. ο οποίος δωρισε έναν αναπτήρα και ένα στυλό από γνωστό οίκο, εμπνεσυμένο από τον Βρετανό "πράκτορα 007'!

Εκτός από αυτό, η οργάνωση Peta της Ινδίας ανακοίνωσε πως ένας ταύρος ονομάστηκε "Merry" ενώ ο ζωολογικός κήπος Taronga στην Αυστραλία έδωσε τα ονόματα του ζευγαριού σε ένα ζευγάρι κοάλα.