X

“To ταίρι ξέρει”: έρχεται τον Ιούλιο στον ΑΝΤ1!

Νέο ψυχαγωγικό σόου για όλη την οικογένεια, με ζευγάρια που πρέπει να …αποδείξουν πόσο καλά γνωρίζονται μεταξύ τους.

Ant1news

«Το Ταίρι ξέρει» είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον!

Το πόσο καλά γνωρίζονται όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα από τις προβλέψεις και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται.

Πόσο καλά λοιπόν γνωρίζεις το ταίρι σου; «Το ταίρι ξέρει» έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Ιούλιο και έχει την απάντηση!

Το κάθε επεισόδιο του «Το ταίρι ξέρει» αποτελείται από ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών τα οποία χωρίζονται σε διάφορους γύρους. Στους πρώτους οι συμμετέχοντες συλλέγουν πόντους ενώ στον τελικό γύρο προκύπτει και το νικητήριο ζευγάρι του επεισοδίου.

 

 

Αναλυτικότερα στην αρχή, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άντρες σε έναν γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο. Οι γυναίκες κάνουν τις προβλέψεις τους και δεν ακούν τις αντιδράσεις των αντρών μέσα στο θάλαμο ενώ οι άντρες όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια, προκειμένου να κερδίσουν.

Στους επόμενους γύρους οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άντρες κάνουν τις προβλέψεις.

 

 

Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό γύρο, όπου τα ζευγάρια λειτουργούν πια ομαδικά για να ανακηρυχθεί ο νικητής του επεισοδίου.

Τα ζευγάρια που κερδίζουν, έρχονται αντιμέτωπα κάθε εβδομάδα στον μεγάλο τελικό όπου ο νικητής κερδίζει ένα αυτοκίνητο!!

 

 

“Το ταίρι ξέρει”! (ή μήπως όχι;) …

Έρχεται στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1!