X

Ο τελικός του Champions League με τα μάτια των γυναικών (φωτό)

Γκολ, θέαμα, φάσεις, νικητές και ηττημένοι... Αυτά είναι για τους άνδρες! Για τις γυναίκες οι πρωταγωνιστές του τελικού ήταν εκείνοι που κέντρισαν το ενδιαφέρον...

Ant1news

Η ομάδα θρύλος του Champions League είναι από το βράδυ της 26ης Μαΐου η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με 3-1 της Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου, σε ένα ονειρεμένο δεύτερο 45λεπτο, καταφέρνοντας κάτι που καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν δεν έχει πετύχει στη διοργάνωση.

Αυτά όμως ενδιαφέρουν τους άνδρες που παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι με ιδιαίτερο πάθος, τις στιγμές εκείνες που οι γυναίκες έψαχναν ενδιαφέρον μέσα στα 90 λεπτά του αγώνα.

Για τις περισσότερες η βαρετή συνήθεια των φίλων ή συζύγων, να παρακολουθούν το παιχνίδι φωνάζοντας, ήταν μια ευκαιρία να θαυμάσουν τους ωραίους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτος και καλύτερος ο Λόρις Κάριους, ο οποίος μπορεί να δέχθηκε επίθεση από τους «φίλους» της Λίβερπουλ για τα τρία γκολ που από γκάφα δέχθηκε, αλλά μάλλον κέρδισε τις εντυπώσεις του γυναικείου πληθυσμού για ευνόητους λόγους.

 

Δεύτερος στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού φαίνεται ότι έρχεται ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο μελλοντικός Στίβεν Τζέραρντ της Λίβερπουλ, ο οποίος άγγιξε τις γυναικείες καρδιές ειδικά με το κλάμα του στο τέλος του παιχνιδιού.

 

Διίστανται οι απόψεις για το καμάρι της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του τελικού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για κάποιες η αραβική του γοητεία δεν συγκρίνεται με τη γερμανική του Κάριους!

 

Γοητευτικούς άνδρες διαθέτει όμως και η Ρεάλ Μαδρίτης με επικρατέστερο τον «πρωταγωνιστή» του χθεσινού παιχνιδιού, Γκάρεθ Μπέιλ. Ο 28χρονος Άγγλος διαθέτει τον συνδυασμό που εντυπωσιάζει τις γυναίκες: ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια και κοιλιακούς!

 

Στη δεύτερη θέση της λίστας έρχεται ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος μπορεί να προκάλεσε οργή με τη λαβή στον Σαλάχ, που τον οδήγησε στα αποδυτήρια με τραυματισμό, αλλά στις γυναίκες είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

 

Ε! Εντάξει! Τι να πει κανείς για το "χρυσό" αγόρι, Κριστιάνο Ρονάλντο! Τα λόγια είναι περιττά, παρά το ότι χθες δεν πέτυχε όσα θα ήθελε!

 

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο… μεγάλο αγόρι της Ρεάλ, τον προπονητή της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν. Για το γυναικείο φύλλο τα 45 του χρόνια αλλά και το ιδιαίτερο στιλ του, του προσδίδουν ατελείωτη γοητεία!