X

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου

Και διακοπή κυκλοφορίας στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης της Αθηνών-Λαμίας.

Ant1news

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στον κόμβο της Πάχης, όσο και στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στον περιοχή του Ωρωπού ανακοίνωσε η Τροχαία.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών διαμόρφωσης ισόπεδης κυκλικής διασταύρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές, στον Α/Κ Πάχης (χ/θ 41,300), περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 01-06-2018 έως 30-06-2018, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ:

             Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της κάθετης οδού του Α/Κ Πάχης, μέχρι τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου σε 5,50 μέτρα και μετά τη συμβολή σε 5,05 μέτρα, κατεύθυνση προς Πάχη.

             Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της κάθετης οδού του Α/Κ Πάχης μέχρι τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου του αυτοκινητοδρόμου προς Αθήνα σε 4,50 μέτρα  και μετά τη συμβολή σε 7,35 μέτρα , κατεύθυνση προς Μέγαρα.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της κάθετης οδού του Α/Κ Πάχης έως τη συμβολή της με τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας σε  4,50 μέτρα. Ο κλάδος εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Κόρινθο θα περιοριστεί σε οδόστρωμα πλάτους 4,50 μέτρα. Ο νέος κλάδος εισόδου στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα θα περιοριστεί σε πλάτος 4,50 μέτρων. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην Αθηνών-Λαμίας 

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντικατάστασης ιστών οδοφωτισμού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και στη δεξιά λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 44,000 έως τη χ/θ 44,300, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα έως 28.06.2018, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 07.30΄έως 19.00΄και κάθε Σάββατο κατά τις ώρες 07.30΄έως 14.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.