X

Ράδιο Αρβύλα: Τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν

Ήρθε η στιγμή που όλοι… δεν περιμένατε… Το «Ράδιο Αρβύλα» μετά από μία ακόμη χρονιά γεμάτη πρωτιές, μας αποχαιρετά για φέτος και μας εύχεται «Καλό Καλοκαίρι»!

Ant1news

Ήρθε η στιγμή που όλοι… δεν περιμένατε… Η αγαπημένη εκπομπή ολοκληρώνει τη 10η τηλεοπτική σεζόν της. Οι Ράδιο Αρβύλα σήμερα Δευτέρα στις 00.15 θα εκπέμψουν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, για τελευταία φορά, για φέτος, και θα μας ευχηθούν «Καλό Καλοκαίρι»!

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την υπόλοιπη παρέα από τη Θεσσαλονίκη,  Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, άφησαν το τηλεοπτικό τους στίγμα για μία ακόμη χρονιά, σατιρίζοντας με το δικό τους ξεχωριστό στυλ την επικαιρότητα, με ανεξάντλητο κέφι, αλλά και προβληματισμό.

Η σταθερά κορυφαία εκπομπή του Prime Time, ήταν φέτος με διαφορά η υψηλότερη σε τηλεθέαση στη συγκεκριμένη ζώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ράδιο Αρβύλα παρουσίασε σημαντική άνοδο το Μάιο (1-28.05.2018), με μέσο όρο τηλεθέασης 20,6% στο 18-54 και με διαφορά 3,4 μονάδες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Σήμερα  Δευτέρα 4 Ιουνίου, οι Ράδιο Αρβύλα, με την τελευταία τους εκπομπή για τη σεζόν, θα μας αποχαιρετίσουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, στις 00:15 στον ΑΝΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι!