X

Η πρωινή ζώνη ανήκει στον ΑΝΤ1!

«Σαρώνουν» σε τηλεθέαση το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά. Ποιες ήταν οι επιδόσεις από την αρχή της σεζόν.

Ant1news

Η Νο1 επιλογή του κοινού και το Μάιο ήταν το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» και «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ»

Υψηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη δημοσιογραφική ομάδα του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» και για το μήνα Μάιο (01 – 28.05.2018) με μερίδιο τηλεθέασης 22,1% στο κοινό 18-54.

Η εκπομπή προηγείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό στη ζώνη μετάδοσής της, από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού ήταν πρώτη με διαφορά 5 μονάδες και 5,8 στο 18-54, αντίστοιχα, από το δεύτερο κανάλι.

Επίσης, η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή, «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, εξακολουθεί να μετρά πρωτιές και το Μάιο.

«Το Πρωινό» συνεχίζει να είναι η αγαπημένη πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, όπως αποτυπώνεται από τα μερίδια τηλεθέασης. Το Μάιο (01 – 28.05.18) παρουσίασε αύξηση σε σχέση με τον Απρίλιο, με μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 20,6%, στο κοινό 18-54.

«Το Πρωινό» εξακολουθεί να κρατά τα «σκήπτρα της τηλεθέασης» και σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2017 – Μάιος 2018) με μέσο όρο 19,7% στο 18-54, ενώ προηγείται με 5,9 μονάδες διαφορά σε σχέση με το δεύτερο κανάλι στη ζώνη του.

http://www.antenna.gr/minisites/kalimera-ellada/

FB : Καλημέρα Ελλάδα Αντ1

Instagram : #KalimeraEllada

www.antenna.gr/toprwino

FB page:  ANT1 Το Πρωινό https://www.facebook.com/TOPROINO/

Twitter: @toprwino https://twitter.com/ToPrwino

Instagram: @toprwino_ant1 https://www.instagram.com/toprwino_ant1/

#ToPrwino