X

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Εύβοια

Δεύτερη ημέρα πύρινου εφιάλτη στον Πισσώνα. Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος. Πυρκαγιά και στα Πολιτικά!

Ant1news

Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη ημέρα σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Πισσώνα Ευβοίας, όπου πυρκαγιά κατακαίει αγροτοδασική έκταση.

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος, ενώ το σημαντικότερο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, που θα μπορούσε να απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πυρκαγιά επιχειρούσαν 48 πυροσβέστες με 24 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 52 πυροσβέστες με 26 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 26 ατόμων και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος.

 

 

Φωτιά και στα Πολιτικά 

Εν τω μεταξύ, πυρκαγιά εκδηλώθηκε, νωρίς το απόγευμα, σε αγροτοδασική έκταση στα Πολιτικά Ευβοίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές, αυτή την ώρα τουλάχιστον, ενώ σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, 1 αεροσκάφος, 1 ελικόπτερο και 4 ιδιωτικά βυτιοφόρα.

Φωτογραφίες: eviazoom.gr