X

Τεράστιο κλαδί καρφώθηκε στον ώμο του και αυτός ...αστειευόταν (εικόνες)

Η πτήση με το ανεμόπτερο κατέληξε σε …ανώμαλη πτώση με τραυματισμό, αλλά το «θύμα» φάνηκε να το διασκεδάζει.

Ant1news

Ανατριχιαστικές εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και του πλανήτη, προκαλώντας σοκ, το οποίο όμως διαδέχεται το χαμόγελο όποιου διαβάσει τις αντιδράσεις του θύματος ενός ατυχήματος.

Ο Λευκορώσος Ιβάν Κρασούσκι, πετούσε με ανεμόπτερο, όμως η πτήση ολοκληρώθηκε με …ανώμαλη πτώση, καθώς ο άτυχος άνδρας καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Αποτέλεσμα ήταν ένα χοντρό κλαδί να διαπεράσει τον ώμο του, όμως εκείνος, όταν μεταφέρθηκε έφτασε στο νοσοκομείο, αντί να διαμαρτύρεται, το έριξε στην πλάκα.

Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει ο Λευκορώσος είναι γεμάτος αίματα, επάνω σε ένα κρεβάτι, ενώ το κλαδί παραμένει καρφωμένο στον ώμο του.

Ο Κρασούσκι επανελάμβανε διαρκώς την φράση «είμαι ο Groot», αναφερόμενος στο δέντρο που περπατάει από την ταινία «Οι φύλακες του Γαλαξία».

 

«Σκεπτόμουν ότι έπεσα τόσο μαλακά κι ότι όλα είναι εντάξει. Σηκώθηκα να φύγω και τότε ένιωσα κάτι να με… κρατά πίσω. Κοίταξα και είδα αυτό το γιγάντιο κούτσουρο. Έσκισα το μπλουζάκι μου και είδα μέσα στον ώμο μου ένα κλαδί, χοντρό σαν καρπούζι», είπε χαμογελώντας.