X

Έδιωξαν τελικά τον 30χρονο γιο τους στερώντας του τα… Lego του!

Αυτό που δεν κατάφεραν μέσω του δικαστηρίου, το κατάφεραν μέσω των Lego... Ο 30χρονος γιος έφυγε από το σπίτι, χαρίζοντας ανακούφιση στους γονείς του!

Ant1news

Βρήκαν τελικά τη λύση για να ξεφορτωθούν τον 30χρονο γιο τους από το σπίτι οι γνωστοί, πλέον, γονείς της Νέας Υόρκης, που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για να κάνουν το παιδί τους να απογαλακτιστεί!

Αφού είδαν ότι δεν παίρνει από λόγια, αλλά ούτε και από δικαστικές αποφάσεις, αποφάσισαν να του στερήσουν κάτι που αγαπά από παιδί: τα Lego του!

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 30χρονο Μάικλ Ροτόντο ο οποίος νοίκιασε το δικό του σπίτι και εγκατέλειψε την οικογενειακή στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής, ο 30χρονος κάλεσε την αστυνομία επειδή ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να πάρει πίσω τα παιχνίδια του, με τα οποία έπαιζε από όταν ήταν οκτώ ετών. Ο πατέρας του, ωστόσο, δεν επέτρεψε στον γιο του να πάρει τα… τουβλάκια αλλά του υποσχέθηκε να του τα δώσει αφού εγκατασταθεί σε άλλο σπίτι.

Ο 30χρονος αφού αποχώρησε από το σπίτι των γονιών του δήλωσε πως δεν θέλει καμία επαφή μαζί τους, ενώ έφυγε λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας που του είχε δοθεί από την εισαγγελέα. Προσωρινά ζει σε ένα άλλο διαμέρισμα που νοίκιασε, ενώ σύντομα θα μετακομίσει στον ξάδερφο του.