X

“Hell’s Kitchen”: την Κυριακή ο Ημιτελικός (εικόνες)

Στις 17 Ιουνίου, στις 21:00, διαγωνίζονται για τα “εισιτήρια” του τελικού, ...απέναντι σε εκλεκτούς καλεσμένους και τον Έκτορα Μποτρίνι.

Ant1news

Έφτασε η ώρα για τον Ημιτελικό του Hell’s Kitchen! Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 21.00, θα δούμε τους 3 φιναλίστ που τα κατάφεραν, περνώντας από αλλεπάλληλες, σκληρές μαγειρικές δοκιμασίες ,αντιμετωπίζοντας την «χωρίς οίκτο» κριτική του Έκτορα Μποτρίνι.

Θα δούμε λοιπόν, τον Σεφ να καλωσορίζει τους 3 σεφ, Νίνο, Ραφαήλ και Μαρίνα! Μαζί του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,  ο Σταμάτης  Din Dan Done από την εκπομπή «Πρωινό Mappes» στο Ρυθμό 949,  και o Βασίλης Καλλίδης.

Λίγο πριν το Μεγάλο Τελικό, οι 3 Σεφ καλούνται να μαντέψουν τα αγαπημένα φαγητά των τριών καλεσμένων και μετά να τα φτιάξουν. Οι καλεσμένοι στο τέλος θα βαθμολογήσουν τα πιάτα και o σεφ με το καλύτερο πιάτο θα έχει ως έπαθλο μία αποκλειστική ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Mappes»  στο Ρυθμό 949. 

Οι τρεις καλεσμένοι συμμετέχουν με ενδιαφέρον στη διαδικασία της παρασκευής των πιάτων, ενώ η καλοπροαίρετη κριτική στα αγαπημένα τους πιάτα καταλήγει σε ισοπαλία! 

 

 

 

 

Ο Έκτορας  φροντίζει να  βγάλει τον τελικό νικητή και επιλέγει τον Ραφαήλ!

Την επόμενη μέρα ο Ραφαήλ πηγαίνει στον Ρυθμό 949  όπου δίνει συνέντευξη στους Δημήτρη Ουγγαρέζο,  Σταμάτη  Din Dan Done και Ιωάννα Λαΐου, στην εκπομπή «Πρωινό Mappes» στο Ρυθμό 949.   Ο Ραφαήλ έχει τρακ αλλά περνάει τέλεια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Ο Δημήτρης, μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν στον αέρα της εκπομπής!

 

 

 

 

 

Το ίδιο βράδυ στο dinner service, 2 γνωστοί  προσκεκλημένοι γευσιγνώστες, ο Τάσος Μητσελής και η Θάλεια Τσιχλάκη καθώς και οι πελάτες, θα ψηφίσουν το αγαπημένο τους πιάτο. Η ψήφος τους θα είναι καθοριστική για το ποιος θα πάει στο Μεγάλο Τελικό. Η βραδιά του dinner service κυλά με αρκετά νεύρα και αστοχίες όμως τελικά βγήκαν όλα τα κουβέρ και ο Μποτρίνι τους επιβραβεύει  για την προσπάθειά τους.

 

Στο σπίτι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Ο Ραφαήλ και η Μαρίνα συζητούν για το service σχολιάζοντας αρνητικά τον Νίνο για τα λάθη αλλά κυρίως για και την αγένειά του. Ο Νίνο δεν ανταλλάσσει κουβέντα μαζί τους!

Η ώρα της κρίσης φτάνει… Ένας από τους σεφ κερδίζει την κριτική των πελατών και πηγαίνει κατευθείαν στον τελικό.  Οι υπόλοιποι δύο περνούν τη δοκιμασία της δεύτερης ευκαιρίας, αυτή που θα αναδείξει το δεύτερο φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού! Η αγωνία κορυφώνεται!

Ποιοι είναι οι δύο σεφ που θα επιστρέψουν στο σπίτι του Hell’s Kitchen; 

 

Η συνέχεια, την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

Και μην ξεχνάτε… Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια και να ενημερωθείτε για όλες τις «καυτές» εξελίξεις του Hell’s Kitchen, στο επίσημο minisite:

https://www.antenna.gr/hellskitchen

#HellsKitchenGR

FB: Hells Kitchen Ant1

Instagram: hellskitchenant1 https://www.instagram.com/hellskitchenant1/