X

“Έβρεξε” προβλήματα στην Αττική

Προβλήματα προκλήθηκαν από τη βροχόπτωση. Ποιες περιοχές βρέθηκαν στο "μάτι" της κακοκαιρίας. Πότε αναμένεται να φτιάξει ο καιρός.

Ant1news

Η βροχόπτωση, το απόγευμα, προκάλεσε ορισμένα μικροπροβλήματα σε σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χρειάστηκες η επέμβαση πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί σε σημείο με μεγάλη ποσότητα νερού στη λεωφόρο Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο.

Ακόμα ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του, στην ίδια περιοχή, αλλά κατάφερε να βγει από το ΙΧ του μόνος του, χωρίς την επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Παράλληλα, διακόπηκε για λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της περιφερειακής του Αιγάλεω, λόγω της βροχόπτωσης, από το ύψος της Αττικής οδού έως τα Διυλιστήρια του Ασπροπύργου.

Επίσης, μικροπροβλήματα προκλήθηκαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις περιοχές του Χαϊδαρίου και του Κερατσινίου.

Για τη Δευτέρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία τις μεσημβρινές - απογευματινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Για την Τρίτη προβλέπεται επίσης άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία τις μεσημβρινές – απογευματινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το βράδυ βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα εξασθενήσουν.