X

Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς της 12χρονης Κωνσταντίνας

Η 12χρονη έχει μεταβεί σε μεταμοσχευτικό κέντρο του εξωτερικού, για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό παιδοκαρδιολογικό της πρόβλημα.

Ant1news

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας Κολέτσιου που πάσχει από μυοκαρδίτιδα.

Η 12χρονη έχει μεταβεί σε μεταμοσχευτικό κέντρο στην Ιταλία για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό παιδοκαρδιολογικό της πρόβλημα όμως η οικογένειά της δεν μπορεί να καλύψει πλήρως τα έξοδα διαμονής των συνοδών της μικρής, ιδίως καθώς η οικογένεια της αναγκάζεται να ζει "μοιρασμένη" σε Τρίκαλα, Αθήνα και Ιταλία, γι΄ αυτό ζητά την βοήθεια όπου μπορεί να συνδράμει για την κάλυψη των δαπανών διαβίωσης της.

Ο Γολγοθάς της οικογένειας Κολέτσιου ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια όταν το 8χρονο τότε κορίτσι πήγε στο γιατρό με μία απλή γαστρεντερίτιδα. Ένας ιός όμως χτύπησε την καρδιά της. Ξαφνικά, στις 29 του Δεκέμβρη του 2017 η Κωνσταντίνα παρουσίασε αρρυθμίες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από τα Τρίκαλα όπου ζούσε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μπήκε στην εντατική και την επόμενη μέρα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην εντατική του Ωνασείου.

Εκεί, μετά από λίγες ημέρες της τοποθέτησαν βηματοδότη και το παιδί σταθεροποιήθηκε, ενώ μετά από ένα μήνα πήρε εξιτήριο. Στο δεύτερο μήνα όμως παρουσίασε συμπτώματα κόπωσης με αποτέλεσμα να ξαναμπεί στην εντατική του νοσοκομείου σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα, το μικρό κορίτσι βρίσκεται σε κέντρο του εξωτερικού για θεραπεία αλλά και για μόσχευμα καρδιάς, για το οποίο βρίσκεται σε λίστα.

"Να σημειωθεί, ότι τα έξοδα νοσηλείας και διαμονής της Κωνσταντίνας, καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Η βοήθεια από όποιον επιθυμεί, θα αφορά στην επιβίωση της οικογένειας, η οποία είναι μοιρασμένη σε Τρίκαλα, Αθήνα και Ιταλία", σημειώνεται στο ρεπορτάζ απο το protothema.gr, στο οποίο μίλησε ο πατέρας του κοριτσιού, δίνοντας με διστακτικότητα τον ακόλουθο αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για όποιον μπορεί να βοηθήσει: