X

Καμμένος στον ΑΝΤ1: Όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους (βίντεο)

Ο διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ βουλευτής επιστρέφει τα «πυρά» σε όσους τον κατηγορούν, ενώ απαντά για το αν θα παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ant1news

Φουλ της επίθεσης «παίζει» ο Δημήτρης Καμμένος στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών και ζητά να κατατεθούν στη Βουλή τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπήρξε ρητή και γραπτή εξουσιοδότηση προς τον υπουργό Εξωτερικών να βάλει την υπογραφή του στη συμφωνία.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που διαγράφηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με το που είπε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κατά της κυβέρνησης, με ερώτηση και αίτησης κατάθεσης εγγράφων, υπογραμμίζει ότι δεν έχει αποδειχθεί ουδέποτε από κανένα έγγραφο η αποκλειστική αρμοδιότητα του υπουργού Εξωτερικών.

«Δεν έχει υπάρξει ουδεμία γνωστοποίηση των  απαραίτητων εγγράφων, μέσω των οποίων πιστοποιήθηκε ως αποκλειστικώς αρμόδιος για την Υπογραφή της Συμφωνίας αυτής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος. 

Προηγουμένως μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα επέστρεψε τα πυρά του σε όσους τον κατηγορούν, ζητώντας την παράδοση των εδρών από όλους τους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.