X

Ένα πούμα με το όνομα “Μέσι” έχει ξετρελάνει τους Ρώσους (βίντεο)

Το “υιοθέτησε” ένα ζευγάρι ως …κατοικίδιο! Λατρεύει τα παιχνίδια με την μπάλα και έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στα social media.

Ant1news

“Μέσι” ονομάζεται ένα πούμα, ηλικίας δυόμιση ετών, το οποίο έχει για κατοικίδιο το ζεύγος Ντιμιτρίεφ στην πόλη Πέντζα της Ρωσίας.

Ο 38χρονος Αλεξάντρ και η 28χρονη Μαρία λένε πως από τη στιγμή που είδαν το αιλουροειδές σε ζωολογικό κήπο, το… ερωτεύτηκαν! Ήταν ένα από τα τρία πούμα που γεννήθηκαν λίγους μήνες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και τους είχαν δώσει τα ονόματα αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες).

Ο “Μέσι” ήταν το πιο φιλάσθενο από τα τρία μικρά πούμα. Το ζεύγος Ντιμιτρίεφ προσφέρθηκε να το “υιοθετήσει” και τα κατάφερε, καταβάλλοντας στον ζωολογικό κήπο ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

Το πούμα έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη αγάπη για τα παιχνίδια με την μπάλα και συχνά-πυκνά ανεβαίνουν στο διαδίκτυο βιντεάκια, τα οποία γίνονται ανάρπαστα στα social media.

Ο “Μέσι”, το πούμα, έχει περισσότερους από 400.000 ακολούθους στα social media και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ρωσία… και όχι μόνο. Μπορεί να μην έχει φθάσει στα επίπεδα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, αλλά με την εθνική Αργεντινής να βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Μουντιάλ, ίσως σε λίγες ημέρες να είναι ο μοναδικός… Μέσι που θα παίζει μπάλα στη Ρωσία.