X

Καλοκαίρι… ώρα για ΑΝΤ1!

H ενημέρωση και ψυχαγωγία στον ΑΝΤ1 δεν πάνε διακοπές! Σε ποιους δίνει τη «σκυτάλη» ο Γιώργος Παπαδάκης και σε ποιους η Φαίη Σκορδά.

Ant1news

Το καλοκαίρι έφτασε… και είναι ώρα για ΑΝΤ1! Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, στις 07.00 & στις 10.00, η συχνότητα του ΑΝΤ1 θα εκπέμπει πρωτότυπα ενημερωτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 07.00

Η ενημέρωση έχει φυσικά τον πρώτο λόγο, από νωρίς το πρωί! Έτσι, από τις 2 Ιουλίου, έρχεται κοντά μας η ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί».

Παρουσιαστές, έξι έγκριτοι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Στεφανία Μουρελάτου, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιώργος Κούρος, θα μας ενημερώνουν, καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, για τις εξελίξεις από την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.

Καθημερινά, θα μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις,  με εγκυρότητα, αμεσότητα, χιούμορ και άποψη, παρέα με σημαντικούς καλεσμένους και ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα, «φωτίζοντας» και σχολιάζοντας σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 10.00

Η νέα, πρωτότυπη, ψυχαγωγική εκπομπή, «Καλοκαίρι μαζί» στις 10.00, καταφθάνει στις οθόνες μας, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο! 

Οι παρουσιαστές Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης, αναλαμβάνουν να μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά. Μαζί με τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Παναγή Τζωρτζάτο, την Εβελίνα Νικόλιζα και τη Νίκη Λεμονή, μας μεταφέρουν τα νέα της σόουμπιζ, μας χαλαρώνουν με καλοκαιρινά tips απόδρασης και δροσερούς προορισμούς, παρέα με νέα πρόσωπα και καλεσμένους έκπληξη!

«Καλοκαίρι μαζί» στις 07.00, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, σε ένα γεμάτο και φρέσκο, ψυχαγωγικό 3ωρο!