X

Έγινε η μέρα.. νύχτα από την κακοκαιρία στη Λάρισα (βίντεο)

Βροχές στη Λάρισα και πλημμύρες στα παραλιακά του νομού, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ant1news

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε στη Λάρισα η συνεχής βροχόπτωση. Τόσο το κέντρο της πόλης, όσο και τα παραλιακά του νομού, βλέπουν τα νερά να καλύπτουν τα πάντα. 

Στο κέντρο της Λάρισας την ίδια ώρα, η θερμοκρασία έφτασε στους 18 βαθμούς και η βροχή δε σταμάτησε λεπτό.

Το κέντρο της πόλης, αν και πρωί καθημερινής, μοιάζει με έρημη πόλη, αφού αρκετοί απέφυγαν τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω καιρού.

Προβλήματα δημιιουργήθηκαν από την κακοκαιρία στα παράλια του δήμου Αγιάς, καθώς η έντονη βροχόπτωση έχει αρχίσει και δημιουργεί πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.

 

 

 

 

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος τόνισε πως ο όγκος του νερού τις τελευταίες ώρες είναι μεγάλος, δημιουργώντας προβλήματα στον παραλιακό δρόμο.

Όπως σημείωσε ο κ. Λέτσιος, τα μηχανήματα του δήμου αυτή την ώρα επιχειρούν ώστε να ανοίξουν διόδους και να περιορίσουν τα νερά των ρεμάτων, όμως η ποσότητα του νερού είναι μεγάλη.

 

 

Φωτογραφίες, βίντεο: larissanet.gr, onlarissa.gr

Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πήλιο

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η “Νεφέλη” στην Μαγνησία. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που συνοδεύουν το βαρομετρικό χαμηλό, προκάλεσαν πλημμύρες σε αρκετές περιοχές.

Στην περιοχή Καμάρι του Πηλίου, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και κατέληξε στη θάλασσα. Το ευτύχημα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν εγκλωβίστηκαν επιβαίνοντες.

Στις εικόνες που κατέγραψε βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας διακρίνεται η ορμή του χειμάρρου, που παρέσυρε το αυτοκίνητο σαν… καρυδότσουφλο.