X

Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Μάνδρας – ανάστατοι οι κάτοικοι (εικόνες)

Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες από τις φονικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου στη δυτική Αττική. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Ant1news

Ο υδάτινος εφιάλτης “ξύπνησε” για τους κατοίκους της Μάνδρας, εν μέσω καλοκαιριού!

Το βαρομετρικό χαμηλό “Νεφέλη”, που σαρώνει ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες ώρες, προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες στη δυτική Αττική.

Ήδη πολλοί δρόμοι σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα πλημμύρισαν από τη συνεχή νεροποντή.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην πολύπαθη περιοχή της Μάνδρας, φοβούμενοι για τα χειρότερα, ενώ δεκάδες είναι οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων. Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική μέσω twitter, στην περιοχή επιχειρούν 50 άνδρες με 20 οχήματα, ενώ έχει σταλεί ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μία βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

Οι δρόμοι κατεβάζουν μεγάλες ποσότητες λάσπης και φερτών υλικών από τα έργα που γίνονταν στην περιοχή.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην π.ε.ο. Αθηνών-Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας, στην π.ε.ο. Αθηνών-Κορίνθου στο 34ο χλμ, και στη Μάνδρα στις οδούς Κοροπούλη και Ρόκα. Λίγη ώρα αργότερα διεκόπη η κυκλοφορία και στην έξοδο Μάνδρας (κόμβος 1) της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

 

 

 

 

ΝΔ: μία λέξη υπάρχει μόνο για την Κυβέρνηση και την Περιφερειάρχη Αττικής – Ντροπή

«Η Μάνδρα πάλι πλημμύρισε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως τον Νοέμβριο. Σπίτια και καταστήματα παραδόθηκαν πάλι στη λάσπη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Μία λέξη υπάρχει μόνο για αυτήν την Κυβέρνηση και την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: Ντροπή», υπογραμμίζει.