X

Λαζαρίδης προς ΑΝΕΛ: όρκοι αγάπης δίνονται σε γάμους, όχι σε διαζύγια

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ εξήγησε ο ανεξάρτητος βουλευτής. Οι επόμενες κινήσεις του.

Ant1news

«Αστεία» χαρακτήρισε ο Γιώργος Λαζαρίδης τα περί εντολών που δέχθηκε για να παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσουν» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, άφησε αιχμές κατά του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος μετά την αποχώρησή του είχε κάνει λόγο για «δεσμεύσει και όρκους αγάπης» του ίδιου προς τον «Πάνο Καμμένο και τον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών».

«Άκουσα για όρκους πίστης. Όρκοι πίστης δίνονται σε γάμους, δεν δίνονται σε διαζύγια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Κληθείς να απαντήσεις στο ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, αλλά και για το τι θα πράξει στην περίπτωση που δεχθεί πρόταση από την Νέα Δημοκρατία, απάντησε ότι:

«Αυτή η κίνηση που έκανα ήταν μια κίνηση καρδιάς, γεμάτη συναίσθημα και εθνικές ανησυχίες Δεν ήταν μια κίνηση προγραμματισμένη ή αποτέλεσμα κάποια μεθόδευσης» και πρόσθεσε:

«Αυτό που κάνω τώρα είναι να είμαι κοντά στην οικογένειά μου , στους φίλους μου που στερήθηκα γιατί ανέλαβα πολύ βαρύ πολύ κοινοβουλευτικό φορτίο. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου…».