X

Επειδή η γη δεν θα προειδοποιήσει… Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω (βίντεο)

Συνεχίζεται η ευρηματική καμπάνια της ΕΑΕΕ, υπό τον τίτλο “Σε μένα θα τύχει;”. Δείτε το νέο βίντεο που θα σας βάλει σε σκέψεις.

Ant1news

Μια χιουμοριστική βόλτα μέχρι την Αρχαία Ελλάδα θέλησε να μας πάει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), προκειμένου να μας κάνει να σκεφτούμε ξανά την αξία των προγραμμάτων ασφάλισης από φυσικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της παρουσίασης της δεύτερης φάσης της επιτυχημένης διαδικτυακής καμπάνιας με τίτλο “Σε μένα θα τύχει;”, η οποία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την αξία της ασφάλισης, η ΕΑΕΕ παρουσίασε το νέο της video, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Λευτέρη Ελευθερίου, Θανάση Τσαλταμπάση και Κατερίνα Ζαρίφη.

Στο καινούριο video της καμπάνιας, ο Θανάσης στο ρόλο του Αρτεμίσιου και ο Λευτέρης στο ρόλο του Σαλαμίνιου βρίσκονται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για την επόμενη μεγάλη εκστρατεία τους. Ο Θανάσης όμως έχει μεγάλη αγωνία και είναι βαθιά προβληματισμένος αφού η εκστρατεία ξεκινάει  … ανασφάλιστη! Ο Λευτέρης του υπενθυμίζει ότι έχουν λάβει σημαντικό χρησμό από τη μάντισσα Ριχτέρισα, η οποία εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους αναφωνώντας: «Ο Πελαργός ο Μονόφθαλμος πέταξε προς την Αργολίδα, και η Οχιά η Διμούτσουνη κινάει για την Θήβα. Άρα, η Γη δεν θα κουνήσει». Ο Αρτεμίσιος και ο Σαλαμίνιος φανερά ανακουφισμένοι από το χρησμό καταλήγουν με σιγουριά στο συμπέρασμα «Καλά, σε εμάς θα τύχει…;». Δεν περνάνε όμως παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα και ο Λευτέρης με το Θανάση βρίσκονται αγκαλιά με τους κίονες και τις προτομές, καθώς καλοί οι χρησμοί και οι προβλέψεις αλλά η Γη δεν μας προειδοποιεί, απλά ξεκινάει να κουνάει!

Και αυτή η δεύτερη φάση της καμπάνιας της ΕΑΕΕ επιδιώκει να προβληματίσει το κοινό για τις συνέπειες του εφησυχασμού και του μη έγκαιρου προγραμματισμού. Αποτελείται από 4 νέα videos τα οποία δείχνουν με ανθρώπινο, συμβολικό, και απλό τρόπο ότι τα απρόοπτα μπορούν να τύχουν σε όλους και για αυτόν ακριβώς το λόγο η ιδιωτική ασφάλιση είναι ένας σημαντικός σύμμαχος για κάθε μικρή ή μεγάλη ανατροπή της ζωής μας. Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο της δεύτερης φάσης ενώ τα υπόλοιπα τρία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Εάν αναρωτιέστε και εσείς “Σε μένα θα τύχει;” μείνετε συντονισμένοι στην FB page της ΕΑΕΕ και στο You Tube Channel για να απολαύσετε όλη τη σειρά των Videos. Σίγουρα θα πειστείτε ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι μία πολυτέλεια. Είναι μία κίνηση φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας που μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς τις κρατικές παροχές ασφάλισης. Γιατί … «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω».