X

Εκταφή της σορού του Σουλεϊμάνογλου για τεστ πατρότητας

Περίπου έναν χρόνο μετά το θάνατο του "Ηρακλή τσέπης" αποφασίστηκε η εκταφή της σορού του. Τι υποστηρίζει η γυναίκα που ζήτησε την εξέταση DNA;

Ant1news

Σάλο έχει προκαλέσει το αίτημα μιας νεαρής Γιαπωνέζας, για εκταφή της σορού του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, η οποία υποστηρίζει ότι είναι κόρη του θρυλικού αρσιβαρίστα.

Το αίτημα για εκταφή εγκρίθηκε από τουρκικό δικαστήριο προκειμένου να γίνει εξέταση DNA για να αποδειχθεί εάν όντως η Σεκάι Μόρι είναι κόρη του Σουλεϊμάνογλου που πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 50 ετών, ένα μήνα αφότου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, καθώς έπασχε από χρόνια κίρρωση.

Οι Τουρκάλες κόρες του είχαν αντιταχθεί στην εκταφή της σορού του πατέρα τους, αλλά το δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως, ενώ τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Σουλεϊμάνογλου είχε γράψει στη διαθήκη του ότι η Μόρι «έχει δικαιώματα στην κληρονομιά του».

Ο «Ηρακλής τσέπης», όπως τον αποκαλούσαν, φέρεται να γνώρισε την Κυόκο Μόρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988. Η Γιαπωνέζα έζησε για κάποιο διάστημα με τον Σουλεϊμάνογλου στην Άγκυρα, όπου έφερε στον κόσμο την κόρη του το 1991. Αργότερα χώρισαν κι η Μόρι δεν μπόρεσε να τον ξαναδεί όταν επισκέφθηκε μερικά χρόνια μετά την Τουρκία με την κόρη τους.

 

Μετά το θάνατό του, η Σεκάι Μόρι εντοπίστηκε στην Ιαπωνία χάρις στις προσπάθειες του αδελφού του, Μουχαρέμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Τούρκος αρσιβαρίστας δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά απέκτησε τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες, σύμφωνα με τη Habertürk.