X

Άνοιξε η διαθήκη του Άντονι Μπουρντέν

Που αφήνει την περιουσία του ο αυτόχειρας διάσημος σεφ….

Ant1news

 

Άνοιξε η διαθήκη του Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος σε ηλικία 61 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του προκαλώντας παγκόσμιο σοκ. Ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής κρεμάστηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε χρησιμοποιώντας τη ζώνη από το μπουρνούζι του.

Όπως αναφέρει το Pagesix.com δεν επιβεβαιώνονται οι αναφορές για ύπαρξη περιουσίας ύψους 16 εκατ. δολαρίων καθώς σύμφωνα με τη διαθήκη η περιουσία του Μπουρντέν είναι 1,21 εκατ. δολάρια.

Τα περιουσιακά στοιχεία του περιλάμβαναν 425.000 δολάρια σε μετρητά και καταθέσεις, 35.000 δολάρια σε λογαριασμό χρηματιστηριακών συναλλαγών, 250.000 δολάρια σε «προσωπική ιδιοκτησία» και 500.000 δολάρια σε «άυλα περιουσιακά στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων».

Η διαθήκη, η οποία γράφτηκε το 2016, αναφέρει η περιουσία του θα μεταβιβαστεί στο μοναδικό του παιδί, την 11χρονη κόρη του, Αριάν. Αν, όμως, πεθάνει πριν πάρει τα χρήματα τότε αυτά θα δοθούν στη νταντά της, Μάιρα Κιζόν.

Στη διαθήκη υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για τα αυτοκίνητά του Μπουρντέν, τα έπιπλα, τα βιβλία, τα ρούχα και άλλα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.