X

“Καλοκαίρι Μαζί”: κάθε μέρα είναι “ώρα για …ΑΝΤ1”

Κάθε πρωί, όλο το καλοκαίρι, είναι “ώρα για ΑΝΤ1”. Από τις 07:00 λέμε καλημέρα με ενημέρωση και στις 10:00 συνεχίζουμε με ψυχαγωγία!

Ant1news

Αυτή η εβδομάδα τα είχε όλα: και ενημέρωση και ψυχαγωγία και είναι μόνο η αρχή…

Η πρώτη εβδομάδα για το «Καλοκαίρι Μαζί» στις 07.00 & στις 10.00 ξεκίνησε δυναμικά, με πρωτότυπο φρέσκο πρόγραμμα, θετική διάθεση, εξελίξεις και πολλά νέα.

Η Στεφανία Μουρελάτου και ο Γιώργος Κούρος μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από τις 07.00 το πρωί, με την ενημέρωση να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο. Μας μεταφέρουν  όλες τις εξελίξεις και τις σημαντικές ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό για κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα με εγκυρότητα, χιούμορ και παρέα φυσικά με σημαντικούς καλεσμένους και ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η Νικολέττα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης με τη ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» στις 10.00». Οι δύο παρουσιαστές έχουν βάλει στόχο να μας κρατάνε την καλύτερη παρέα. Μετατρέπουν  το πλατό σε μία καλοκαιρινή παραλία με συνδέσεις από όλη την Ελλάδα ενημερώνοντας μας για τα καλοκαιρινά tips, τους δροσερούς προορισμούς αλλά και για θέματα ευεξίας. Μαζί με τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Παναγή Τζωρτζάτο, την Εβελίνα Νικόλιζα και τη Νίκη Λεμονή μας ενημερώνουν για όλα τα νέα της σόουμπιζ, ενώ η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας δίνει τις αστρολογικές της προβλέψεις. Τέλος,  λαμπεροί καλεσμένοι έρχονται στο πλατό δίνοντας μία διαφορετική νότα με νέα, χιούμορ, κέφι αλλά και πολύ τραγούδι. 

«Καλοκαίρι μαζί» στις 07.00 και «Καλοκαίρι Μαζί» στις 10.00,  καθημερινά στον ΑΝΤ1!

Διότι αυτό το καλοκαίρι είναι ώρα μόνο για…ΑΝΤ1