X

Συγκίνηση από την πρόταση γάμου στ’ αποκαΐδια του σπιτιού τους! (εικόνες)

Η δύναμη της αγάπης κατάφερε να επουλώσει τις πληγές που άφησε ο «πύρινος εφιάλτης». Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Ant1news

Η σκηνή με έναν γονατισμένο άντρα να ξανακάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα του απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό και κάνει  τον γύρο του διαδικτύου με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

Ο Ίσου και η Λάουρα είχαν παντρευτεί πριν από 8 μήνες όμως έχασαν το σπίτι τους μετά τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Μαζί με το σπίτι τους όμως η γυναίκα έχασε και το δαχτυλίδι της, το οποίο γύρισε να βρει μαζί με τον σύζυγο της στις στάχτες του σπιτιού τους.

Ο Ίσου βρήκε το δαχτυλίδι στις στάχτες εκτιμώντας που το είχε αφήσει η σύντροφος του. Η Λάουρα το βράδυ που ξέσπασε η φωτιά έβγαλε το δαχτυλίδι της και το έβαλε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, όπως έκανε κάθε βράδυ. Έτσι όταν ο άντρας βρήκε το καμένο δαχτυλίδι γονάτισε και ορκίστηκε και πάλι αιώνια αγάπη στη σύζυγο του.

Το βράδυ που το σπίτι τους εκτυλίχθηκε στις φλόγες το μόνο που σκέφτηκαν ήταν πως θα έσωζαν τις δυο κόρες του Ίσου, 12 και 14 ετών και τα τέσσερα κατοικίδια τους, μια γάτα και τρεις σκύλους.

«Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι εκείνη που κρατάει δεμένη την οικογένειά μας και την λατρεύω», είπε ο Ισου. Η Λάουρα έβαλε τα κλάματα με την κίνηση του αγαπημένου της και την φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου τράβηξε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της Σάντα Μπάρμπαρα.