X

Στοιχεία για τα αίτια του θανάτου του 18χρονου κολυμβητή στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα φίλοι και συγγενείς είπαν το «τελευταίο αντίο» στον νεαρό αθλητή που «έφυγε» αιφνιδίως. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Ant1news

Παθολογικά είναι τα αίτια του θανάτου του 18χρονου κολυμβητή, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Ο αθλητής της κολύμβησης, που κατέληξε μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε σε πισίνα ξενοδοχείου τη Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως είχε καρδιολογικό πρόβλημα, το υπό πρόκειται να διερευνηθεί με περαιτέρω εξετάσεις, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών.

Ο νεαρός αθλητής, μέλος κολυμβητικού συλλόγου της Αθήνας βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμμετάσχει σε αγώνες. Την Κυριακή κατέρρευσε βγαίνοντας από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου κήρυξε τη σημερινή μέρα ημέρα πένθους και έτσι το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό. «Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Ταξίδι, Δημήτρη», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Η κηδεία του νεαρού πραγματοποιείται σε βαρύ κλίμα στο Χαϊδάρι, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον πρόωρα χαμένο αθλητή.