X

Σταϊκούρας: η “Κυβέρνηση των προθύμων”, αποδέχτηκε το “4ο μνημόνιο”

Οι πολίτες γνωρίζουν και θα βιώσουν τις συνέπειες του «4ου μνημονίου» και γι’ αυτό ζητούν άμεσα πολιτική αλλαγή, τόνισε ο Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ.

Ant1news

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας το πλαίσιο εποπτείας στο οποίο θα μπει η Ελλάδα από τις 21 Αυγούστου και το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία από τις 21 Αυγούστου, τόνισε ότι «η Ελλάδα μπαίνει σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας και αποτελεί εξαίρεση μεταξύ των χωρών που βγήκαν από τα Προγράμματα».

Όπως διευκρινίζει ο κ. Σταϊκούρας, «ενισχυμένη  εποπτεία, ασφυκτική παρακολούθηση, βαριές δεσμεύσεις, νέα προνομοθετημένα μέτρα μείωσης συντάξεων και αφορολογήτου, και δέσμευση για υψηλά, μακροχρόνια πρωτογενή πλεονάσματα συνιστούν, επί της ουσίας, ένα “4ο Μνημόνιο”».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνει, «οι πολίτες το γνωρίζουν και θα βιώσουν τις συνέπειές του, όπως και αν το βαφτίσουν η “Κυβέρνηση των προθύμων” και κάποιοι κοινοτικοί αξιωματούχοι. Για αυτό ζητούν, άμεσα, πολιτική αλλαγή. Για να τελειώσουν ο τυχοδιωκτισμός και τα ψέματα».