X

Τον διαπέρασε σιδερένιο “καρφί” βάρους 18 κιλών! (βίντεο)

Μεγάλη η τύχη του 45χρονου, που είχε ένα φριχτό εργατικό ατύχημα στην διάρκεια κατασκευής ατσάλινου φράχτη.

Ant1news

Από καθαρή τύχη ζει ο Τζάστιν Φερθ, ένας 43χρονος εργάτης, ο οποίος είχε ένα φοβερό εργατικό ατύχημα, όταν ένα σιδερένιο αντικείμενο, που ζυγίζει 18 κιλά “τρύπησε” τη πλάτη του και βγήκε από το στομάχι του!

Ειδικότερα, ο Φερθ μαζί με τους συνεργάτες του κατασκεύαζαν έναν ατσάλινο φράχτη, όταν ένα κάγκελο έπεσε από  φορτηγό και καρφώθηκε στο σώμα του, καθηλώνοντας τον στο έδαφος.

Ωστόσο, παρότι το σίδερο ήταν βαρύ και διαπέρασε το κορμί του, ο ίδιος είπε ότι δεν ένιωσε ιδιαίτερο πόνο και ότι δεν διαπίστωσε να αιμορραγεί,  παρά μόνο ότι ένιωσε «λίγη υγρασία» στη πλάτη του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του, όταν το αντικείμενο πέρασε από τη πλάτη στο στομάχι του, το σίδερο ήταν ακόμη ενωμένο με μηχάνημα. Αμέσως μετά το πρώτο σοκ, οι συνάδελφοι του «χώρισαν» το σίδερο από το μηχάνημα, ενώ καταλυτική για την αίσια έκβαση του περιστατικού ήταν η ψυχραιμία που έδειξε ο Φερθ, βοηθώντας καταλυτικά την κατάσταση.  

 

Ο 43χρονος κατάφερε να βγει …σχεδόν αλώβητος από την περιπέτεια αυτή, με μόλις ένα μικρό πρόβλημα σε μέρος του παχέος εντέρου. Μάλιστα, ακόμη και οι γιατροί του, αποδίδουν σε καθαρή τύχη το γεγονός ότι ζει μετά από αυτό που του συνέβη.