X

Σάλος με τον Γιούνκερ που παραπατά στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – “Κεντάει” το twitter (βίντεο)

Σε άσχημη κατάσταση ο πρόεδρος Γιούνκερ. Μακρόν και άλλοι ηγέτες τον κρατούσαν να μην πέσει. Τι απαντά η Κομισιόν για τα «παραπατήματα» του.

Ant1news

Απορίες, ερωτηματικά και ποικίλα σχόλια προκάλεσε το βίντεο που έχει γίνει ήδη viral και δείχνει τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε άσχημη κατάσταση πριν την αναμνηστική φωτογράφιση στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείχνει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να παραπατάει αρκετές φορές πριν ανέβει στο βάθρο για τη φωτογράφιση και τελικά να τα καταφέρνει, υποβασταζόμενος από ανθρώπους της ασφάλειας, ενώ και ξένοι ηγέτες, όπως ο Εμάνουελ Μακρόν προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και να τον στηρίξουν.

Το ίδιο συνέβη και στην προσπάθεια του προέδρου της Κομισιόν να κατέβει από το βάθρο, όταν και παραπατούσε συνεχώς ακόμα και πέφτοντας πάνω σε άλλους ηγέτες.

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς διέψευσε τις φήμες ότι ο Γιούνκερ ήταν μεθυσμένος, σημειώνοντας ότι υπέστη κρίση ισχυαλγίας. Ο Γιούνκερ «έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι η ισχυαλγία τον ενοχλεί όταν περπατάει. Αυτό συνέβη δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης», δήλωσε ο κ. Σχοινάς στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες και πρόσθεσε ότι «ο πρόεδρος επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πρωθυπουργούς (σ.σ.: της Ολλανδίας) Μαρκ Ρούτε και (σ.σ.: της Πορτογαλίας) Αντόνιο Κόστα που τον βοήθησαν εκείνη την οδυνηρή στιγμή. Παίρνει φάρμακα και αιθάνεται καλύτερα», πρόσθεσε.

Πάντως, από χθες διάφοροι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι απλώς ο πρόεδρος της Κομισιόν τα... "έτσουξε" λιγάκι.

Δείτε πώς «αντέδρασε» το Twitter στην «αστάθεια» του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ